SPACE

møllenberg rakettfabrikk
er lagt på is

Når

 

Takeovers:

Sykkelrelatert takeover
T.B.A.–.T.B.A.

Den første takeover-en i Møllenberg Rakettfabrikk blir antageligvis sykkelrelatert, lokal og vakker. Hold øyne, ører og nese åpen for mer informasjon.

 

Lokalmatrelatert takeover
T.B.A.–T.B.A.

Rakettfabrikkantene har vært i kontakt med en lokalmatleverandør fra Den Gyldne Omvei, på idylliske Inderøy et lite stykke nord for byen. Nærmere bestemt tidspunkt dukker opp når vi selv vet når det blir.

 

Kafferelatert takeover
T.B.A.–T.B.A.

Vi er heidundrende glad i kaffe. Et kaffebrenneri vil gjøre en takeover i Rakettfabrikken i løpet av våren.

 

 

Konserter:

Record Store Day 2017

Lørdag 22. april
22. april feires selvstendige platebutikker over hele verden, gjennom Record Store Day. Rakettfabrikken er ingen platebutikk, men vår kjære nabo, All Good Clean Records, er en to år gammel slik en.

All Good Clean Records okkuperer fabrikken denne lørdagen, og gjør den til konsertsted for bandene
Barren Womb og The Sideways.
Vel møtt!

arrangement» (facebook)

 

Bakkefestivalen Lift-off

Søndag 30. april
30. april arrangeres, det som vanligvis kalles en «kick-off» på godt norsk, for Bakkefestivalen 2017. I ekte rakettånd kaller vi det heller en «lift-off». Denne dagen vil i alt tre band opptre på Møllenberg Rakettfabrikk, som oppvarming til Bakkefestivalen. Akkurat hvilke band det blir offentliggjøres nærmere datoen, så følg med!

 

Bakkefestivalen 2017 (bill. & info)

arrangement» (facebook)

Hva

 

Møllenberg Rakettfabrikk
Et arbeidskollektiv, et rom, et sted. Det meste av tida er rakettfabrikken et arbeiskollektiv, delt av tre–fire personer; men med gjevne mellomrom opphører dette arbeidskollektivet å eksistere for ei lita stund, og fabrikken forvandles til «pop up»-butikk, galleri, eller arrangementslokale.


Dette er ikke et prosjekt startet av investorer med store, utømmelige pengepunger i bakhånd, men et resultat av et dansk-norsk samarbeid mellom Jakob Kaas, som driver platebutikken og -selskapet All Good Clean Records, og Tore Østbø, selvstendig næringsdrivende grafisk designer, med Østbø Formgiveri.


Arbeidsplass

Per i dag har vi en ledig plass i fabrikken, til selvstendig arbeid. Inkludert i en arbeidsplass er en nøkkel til lokalet, strøm og internett. Utover det legger vi oss ikke oppi hvordan du praktiserer ditt arbeid.

Leia er på 900,– eks. mva. per måned.


Skulle en arbeidsplass stå ledig, er det også muligheter for korttidsleie.

 

Takeover

Vi liker å la andre styre fabrikken vår med gjevne mellomrom. Det vil si at en som utstiller og/eller selger kan leie vårt lokale ei helg, med eller uten Fredags ettermiddag.

 

Lørdag–Søndag 600 kronasjer

Fredag kl. 14.00–Søndag 800 kronasjer

Hvor

 

Nonnegata 25
På toppen av Møllenberg, like over kneika, på hjørnet av en bygård langs Nonnegata, ligger Rakettfabrikken. Sentralt i byen, men utafor det bråkete ståk, skingrende støy og massive mas.

 

Hvem


Nåværende fabrikkarbeidere:

Østbø Formgiveri (grafisk design)

Fredrik Pettersson (arkitektur & design)

All Good Clean Records (plateselskap)

Kontakt


Brevpost:

Møllenberg Rakettfabrikk
Nonnegata 25, 7014 TRONDHEIM

 

Elektronisk post:
resepsjon@rakettfabrikken.no

 

Sentralbord:

(+47) 924 90 554

 

Resepsjon:

Nonnegata 25, man–fre: 12:00–16:00

 

Nettside fabrikert av Østbø Formgiveri